ورزشهای تقویت عضلات شانه

برای تقویت عضلات شانه بخصوص بعد از انجام جراحی های شانه ورزش توصیه می شود که این ورزشها , بعد از برطرف کردن خشکی شانه و به دست آمدن دامنه نرمال حرکات شانه, روی تقویت عضلات اطراف شانه بخصوص تقویت عضلات کتف و پارا اسکاپولار , متمرکز می باشد.

در اعمال جراحی مانند ترمیم پارگی کپسول و لابروم شانه برای دررفتگی های مکرر شانه, این حرکات تقویتی بعد از ۶ الی ۸ هفته بعد از عمل شروع می شود , ولی در جراحی های ترمیم تاندونهای روتاتور کاف شانه معمولا بعد از ۱۲ هفته یا دیرتر ( بعد از ۳  الی ۴ ماه ) شروع می شود.

 

6 دیدگاه در “ورزشهای تقویت عضلات شانه

  1. اقای دکتر سلام ..من بیمار شما هستم وشانه من ۶ ماه پیش توسط شما جراحی شده است ..میخواستم بدانم به نظر شما ورزش یوگا برای من جایز هست ؟..ورزش با وزنه را هم انجام میدهم ..ولی تو کشش دست مشکل دارم .همینطور چرخش به پشت

  2. سلام پرفسور عزیز ، بنده در اول شهریور ۹۵ پارگی تاندون شانه نزد شما عمل جراحی کردم ، البته جواب سوالم رو حضوری داده اید ، ولی با توجه به احساس درد در بعضی حالات دستم در ناحیه عمل احساس درد میکنم ، اما بعد از شش ماه از گذشت عمل جراحی ، شروع به ورزش دوچرخه سواری با تایم و مسافت طولانی در هر مرحله تمرین نمودم ، و اکنون برای تمرینات با وزنه آیا مجاز میباشم ؟ در خاتمه سپاس گذار و خوشحالم از اینکه در مسیر درمان دکتر نوروزی عزیز جنابعالی را به من معرفی نمودند .همیشه با عزت و توانمندباشید .با عرض ارادت – رمضانپور .بابلسر .

  3. سلام آقای دکتر.مادرم،خانم هاجرقنبریان سه شنبه ی قبل برای دست دردشون بهتون مراجعه کرده بودن.فرمودین یک ماه ونیم باید ورزش کنه،بعد دوباره بیاد خدمتتون.وسایل ورزشی رو براشون نام نبردین که چی باید تهیه کنن.ممنون میشیم که پاسخگو باشین.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *